Yurt Konaklaması mı Yoksa Aile Yanı Konaklama mı Daha Yararlı?
Yurtdisina dil egitimi almaya giden bir ögrenci için en akillica konaklama seçenegi aile yanidir. Ögrenci aile yaninda konaklama ile hem harcamalarini minimuma indirebilir hem de gittigi ülkenin kültürüne daha iyi hakim olarak daha çok pratik yapma sansi bulur. Ancak bu tip konaklama her yas grubuna veya herkesin tercihlerine uygun olmayabilir. Bu yüzden kendinizi en rahat hissedebileceginiz konaklama türünü seçmenizi öneririz.
Yurtdışındaki Okullarda Sınıflar Kaç Kişiliktir?
Bu rakam okullara göre degisiklik göstermektedir. Sinif mevcudu ortalamalari genelde 12 kisidir, yaz aylarinda okula göre degismekle beraber siniflar maksimum 15 kisi olmaktadir.
Yurtdışı Eğitim İçin Ne Zaman Kayıt Yaptırmalıyım?
Okul promosyonlari, vize islem süresi ve ekonomik uçak bileti edinme gibi faktörleri göz önünde bulundurarak, minimum 3 ay öncesinden okul basvurunuzu gerçeklestirmeniz gereklidir. Bazi özel okul promosyonlarindan dolayi bir sonraki sene gidecek bile olsaniz planlariniz kesinse gidis tarihinizden 6-8 ay öncesinden kayit yaptirmak mümkündür.
Yurtdışı Eğitim Danışmanlığı İçin Ücret Alıyormusunuz?
Firmamiz ögrencilerinden herhangi bir danismanlik bedeli talep etmemektedir. Tüm okul kayit islemleri, vize basvuru islemleri ve konaklama islemleri ile gidilecek ülkeye oryantasyon islemleri tamamen ücretsiz yapilmaktadir.
Yurtdışı Eğitim İçin Yaş Aralığı Nedir?
14 yasini doldurmus her birey yas farki gözetmeksizin yetiskin dil kurslarina katilabilir, üst yas siniri bulunmamaktadir. 8-16 yas arasi ögrenciler ise yalnizca yaz aylari içerisinde gerçeklestirilen yaz okulu programlarina katilabilirler.
En Uzun ve En Kısa Yurtdışı Eğitim Ne Kadar Sürmektedir?
Tüm okullar minimum 2 hafta, maksimum 52 hafta egitim sunmaktadir. Seçeceginiz ülkeye göre vize sartlarina bagli olarak maksimum süre 48 haftaya düsebilir.